発表会

【発表会】

おはようございます!東京都東久留米市の世界中を笑顔にするエシカル&保湿エコ化粧品製造業ローザ特殊化粧料(@rosa603special)節分チーム日大インターンのTです。
16日は午前中にリップの試作を行いました。リップは好きな香料を入れてとても良い匂いにすることができました。午後からは日本大学生産工学部の田中先生が来てくださり、発表会を行いました。自分で作った化粧水についての発表は難しかったですが、とても良い経験になりました。さらに石鹸を作ったり、お土産にナマコ石鹸を頂きました。10日間、本当にローザ特殊化粧料さんにお世話になりました。大学では経験できない会社のあり方や化粧品の企画や製造、販売など様々なことを学ぶことができました。楽しみながら実習ができ、とても良かったです。

本日の写真は、セミナーをして下さった容器屋さんのものです。

I'm T, an intern at the Nihon University student internship team at Rosa, an ethical and moisturizing eco-cosmetics manufacturing industry that makes the world in Higashikurume, Tokyo smile.

On the 16th, we made a lipstick  in the morning.  I added my favorite fragrance to the lipstick to give it a nice scent.

In the afternoon, Professor Tanaka of  "College of Industrial Technology,Nihon University" came and gave a presentation.  It was difficult for me to announce own lotion, but it was a very good experience.  I also made soap and got soap using sea cucumber as a souvenir.


Thank you very much for your help in 10 days. I was able to learn a lot about cosmetics. That was a very enjoyable 10 days for me.



▲発表会

【関連記事】このブログの中の「スキンケアに関する記事一覧 

 #東京都東久留米市 #TAMAのブランド企業 #エシカル化粧品 #ローザ #東京beauty #cosmetic #バレンタインチーム #MadeInTokyo #保湿 #化粧品OEM製造 #エコ化粧品 #ラストインターン #Last intern


エシカル&保湿エコ化粧品 株式会社ローザ特殊化粧料

〒203-0042 東京都東久留米市八幡町1-1-12 技術研究所52号

 

TEL:042-420-1201(皮膚は1番) FAX:042-420-1214(皮膚良よ)